Program


Turbi, az óriásgalamb - Ingyenes gyereknapi program a Modemben

Turbi, az óriásgalamb - Ingyenes gyereknapi program a Modemben

A művészetpedagógiai foglalkozás Ferenczy Zsolt Klónia kiállításához kapcsolódik. Az esemény ingyenes regisztrációhoz kötött.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 30. vasárnap, 11:15

Az erdő közepén egy fából készült kis madárházban éldegélt Turbi, a galamb. Ez a házikó nem a fák lombjai között rejtőzött, hanem a földön, egy fehér kocka tetején pihent. Körülötte nem sok növény volt, így röptében hamar észre lehetett venni. Történt egyszer, hogy egy zöld lepel kezdett el a háztető felett lebegni. Turbi azonnal tudta, hogy a láthatatlan varázsló az, aki az anyagot mozgatja. Félt, hogy el akarja tüntetni az otthonát, így megpróbálta elűzni, de nem sikerült. Sőt végül a lepel őrá esett, aminek hatására óriásgalambbá változott. Olyan nagy lett, hogy már nem fért be a házikójába! Így bár lakása nem tűnt el, mégis hajlék nélkül maradt. Segítsünk Turbinak ismét kicsivé válni, hogy visszamehessen az otthonába!

A művészetpedagógiai foglalkozás Ferenczy Zsolt Klónia kiállításához kapcsolódik. Az esemény ingyenes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a felnőtt kísérők is regisztráljanak!

Korosztály: 6-10 évesek

Belépő: ingyenes

Maximális létszám: 15 fő

A foglalkozást tartja: Csőke Kitti művészetpedagógus

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!