Program


POLARIZMUS -  Kurátori tárlatvezetés Don Tamással

POLARIZMUS - Kurátori tárlatvezetés Don Tamással

Hagyaték, összművészet, Polarizmus
Szeretettel várunk mindenkit Don Tamás kurátori tárlatvezetésre csütörtökön 17 órától a MODEM-be!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 7. csütörtök, 17:00

Szeretettel várunk mindenkit Don Tamás kurátori tárlatvezetésre csütörtökön 17 órától a MODEM-be!

Don Tamás kurátor és az Ivan and the Parazol zenekar közös kurátori összekapcsolódásából születő összművészeti kiállítás a Polarizmus. A tárlaton szereplő alkotók – Lőrinczy Lia dokumentumfilm rendező, Bedécs Lola operatőr, Kocsi Olga képzőművész – mindannyian a szocialista időszak hagyatékát vizsgálják és egy-egy új művel reagálnak a kiállítás központi témájára.

A Polarizmus egy kísérleti összművészeti projekt, amely egy közös gondolkodás első fázisa, megvalósulása. Egyfelől az Ivan & Parazol megalakulása óta keresi az olyan együttműködéseket, ahol a különböző művészeti ágakat házasítva tudnak létrehozni műfajokon átívelő, izgalmas produktumokat. Volt filmes, képzőművészeti projektjük, dolgoztak különböző művészekkel kiállításokon és novellás köteten is. Másfelől a MODEM kurátorának Don Tamásnak alapvető munkamódszere más művészeti- és tudományágak bevonása a kiállításaiba. Ide sorolhatóak a MODEM tereiben az elmúlt években megvalósuló kiállításai, amelyeken pszichológusokkal, történészekkel, irodalmárokkal, zenészekkel dolgozott. A MODEM-en keresztül lehetőséget kapott a zenekar és a kurátor a párbeszédre és az együttműködésre. A kiállítás július 17-ig látogatható.

 

 

A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!