Program


Múzeumok Őszi Fesztiválja a MODEM-ben

Múzeumok Őszi Fesztiválja a MODEM-ben

Madlen Desszert és Tortabutik & Maison Aux Pois & MODEM – csatlakozz te is a kultúra és gasztronómia fúziójához!

Aktuális előadások



Szeretettel várunk mindenkit október 26-án 17 órakor a MODEM-be a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretén belül! 

Az idei téma a gasztronómia, melyhez mi is csatlakozunk.

Vegyél részt Te is a Hanyas vagy? című generációkutatás szerint rendezett tárlatunk (földszinti kiállítótér) vezetésén, közben pedig élvezd a Madlen Desszert és Tortabutik ínycsiklandó süteményeinek kóstolóját, valamint a Maison Aux Pois gondosan válogatott borait. Ezek a különleges ízek szorosan összefonódnak a generációkkal, akárcsak a Hanyas vagy? című kiállításunk.

Tapasztald meg, hogyan jelenik meg a Boomer és a Z generáció a gasztronómiai élményekben, miközben felfedezed a művészet világát!

Madlen Desszert és Tortabutik:

A családi vállalkozást Anita és férje, Tóni vezetik, ahol a több mint 30 éves cukrásztapasztalat találkozik a letisztultsággal, eleganciával és minőséggel. Külföldi tapasztalataik Svájcban és Ausztriában tették őket a különleges édességek mestereivé, azóta is minden egyes tortát és desszertet egyedi módon, szívvel-lélekkel készítenek el. Náluk nincs két egyforma torta: minden kreáció a megrendelő egyéni ízlésére és elképzeléseire szabott, így válik minden egyes alkotás igazi kulináris élménnyé.

Maison Aux Pois:

Boraik az eleganciáról szólnak, többek között ezért is kapott a birtokuk francia nevet. Céluk kifinomult, letisztult stílusban bemutatni a termőhelyeiket. Az eleganciát, finomságot keresik olyan szőlőfajtákban, amelyek alkalmasak a termőhely bemutatására. Boraik 3 év alatt 17 nemzetközi érmet nyertek a világ legrangosabb borversenyein. 2024-ben Tokaji borászatként 4 érmet nyertek a boraik a világ legrangosabb, Decanter borversenyén, ezzel a legeredményesebb borászatok közé emelve a Maison aux Poist. Szintén idei büszkeségük, hogy a 2019-es Aszú boruk nem csak aranyérmet nyert a svájci Expovina borversenyen, hanem a kategória legjobbjaként, megnyerte a verseny legjobb édesbora díját is.

------------------------------------------------------------------------------

Maximális létszám: 50 fő

Az eseményre a létszám korlátozott, és a részvétel érkezési sorrendben történik.

Belépő: 2000 Ft

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ajánló


Madlen Desszert és Tortabutik & Maison Aux Pois & MODEM – csatlakozz te is a kultúra és gasztronómia fúziójához!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!