Program


Bumi, a félős medve - Ingyenes gyereknapi program a Modemben

Bumi, a félős medve - Ingyenes gyereknapi program a Modemben

A művészetpedagógiai foglalkozás Ferenczy Zsolt Klónia kiállításához kapcsolódik. Az esemény ingyenes regisztrációhoz kötött.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 30. vasárnap, 10:00

Bumi annak ellenére, hogy termete nagy, igen hamar megijed bármilyen kisebb rezzenésre. Reggelente a napfény meleg sugarai mindent megvilágítanak, így biztonságban érzi magát. Viszont esténként sokszor gyötri álmatlanság. Ilyenkor általában magára húzza a takaróját úgy, hogy a feje búbja se látszódjon. Csak így tud elaludni. Pár hete furcsa, meg nem szűnő zajra lett figyelmes esténként. Annyira megijedt, hogy a félelemtől nem jön álom a szemére. Mivel kimenni nem mer, így egész este csak vacog a takarója alatt.

Az egyik nap találkozott szarka barátjával , akitől megtudta, hogy megérkezett a cirkusz. Céldobók, artisták és a világhírű Hulli, a bűvész is fellép. Bumi abban reménykedett, hogy ott hátha segít majd neki valaki megfejteni a rejtélyt. De a legjobban annak örülne, ha valaki egy varázsütésre eltüntetné félős természetét.

A művészetpedagógiai foglalkozás Ferenczy Zsolt Klónia kiállításához kapcsolódik. Az esemény ingyenes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a felnőtt kísérők is regisztráljanak!

Korosztály: 6-10 évesek

Belépő: ingyenes

Maximális létszám: 15 fő

A foglalkozást tartja: Csőke Kitti művészetpedagógus

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!